La parròquia Claret de Lleida col·loca el pessebre a l’església

19/12/2023

Com cada any, un grup de feligresos de la parròquia s’ha trobat per muntar el pessebre a l’església, que ens acompanyarà tot el temps de Nadal. Això ha estat el passat dissabte 16 de desembre.

Com sempre, han treballat amb alegria, bon humor i aportant idees per fer-lo una mica diferent d’altres anys, però amb bon gust per tal que sigui agradable de contemplar i pregar davant d’ell. I és que, com diu el Papa Francescen la sevaCarta apostólica admirable signum de l’1 de desembre de 2019: “El bell signe del pessebre, tan estimat pel poble cristià, suscita sempre sorpresa i admiració. La representació de l'esdeveniment del naixement de Jesús equival a anunciar el misteri de l'encarnació del Fill de Déu amb senzillesa i alegria. El pessebre, en efecte, és com un Evangeli viu, que sorgeix de les pàgines de la Sagrada Escriptura. La contemplació de l'escena del Nadal ens convida a posar-nos espiritualment en camí, atrets per la humilitat d'Aquell que s'ha fet home per trobar a cada home. I descobrim que Ell ens estima fins al punt d'unir-se a nosaltres, perquè també nosaltres puguem unir-nos a Ell”.

Gràcies a Déu encara hi ha persones compromeses per ajudar a la comunitat parroquial a viure la fe. I tant de bo que totes les persones que s’atansin al pessebre visquin els valors que expressa el Papa Francesc en la seva Carta apostòlica.

P. Dion Paskali